DefultPredict har utvecklats av Yellow-Belly Decision Systems AB, som är en del av Nodeus Group AB. Vi har en lång erfarenhet av att utveckla olika typer av företagsanpassade beslutsstöd, främst inom kredit, bedrägeri och inkasso.

GDPR

Yellow-Belly har kreditupplysningstillstånd från Datainspektionen och DefaultPredict är anpassad efter det nya dataskyddsdirektivet.

DefaultPredict är implementerad med fokus på att säkerställa tillgängligheten och att skydda känsliga personuppgifter.

Är du privatperson och vill veta vad vi har om dig i våra register kontakta oss här.

Safenode Group

Yellow-Belly ägs av Safenode AB som ingår i Nodeus Group AB. Tillsammans erbjuder vi all typ av affärsdata och beslutsstöd till alla typer av företag och organisationer.

Skräddarsydda lösningar

Vår samlade kompetens omfattar allt från databashantering, statistisk modellering, optimering och beslutsstöd. Vi är experter inom riskmodellering och har hjälpt ett antal företag genom åren att förfina och optimera deras kred

Vi strävar alltid efter att förfina våra verktyg med hjälp av att inkorporera ytterligare datamängder. Om ni har någon ny datakälla så tveka inte att höra av er till oss.

Är ni intresserade av att veta hur vi kan hjälpa er att utveckla er kredithantering, kontakta oss gärna för en förutsättningslös diskussion.

Yellow-Belly har kontor i både Stockholm och Malmö.

Prova oss – det är riskfritt

Kontakta oss för en kostnadsfri analys, offert och besparingskalkyl

Om du är intresserad av att få reda på hur mycket tid och pengar du kan tjäna med vårt verktyg är du varmt välkommen att
kontakta oss för en kostnadsfri analys, offert och besparingskalkyl. Mycket att vinna, inget att förlora!